Afdrukken  

Team Building en Productiviteit

Dale Carnegie werkt al meer dan honderd jaar samen met leiders van bedrijven en organisaties om een werkomgeving te creëren waar medewerkers trots zijn op hun bedrijf, hun verantwoordelijkheid nemen, met passie komen werken, waar managers door motivatie en waardering voor hun mensen het beste uit hun teams halen. Het juiste evenwicht vinden tussen processen managen en mensen leiden heeft een grote impact op uw productiviteit en geleverde kwaliteit.
PRODUCTIVITY_SMALL

Medewerkers zijn het grootste potentieel en vaak de grootste kost van uw bedrijf. Managers ondersteunen om te leren hun teams goed aan te sporen, te coachen, te motiveren zodat hun team het beste van zichzelf geeft, is een wijze investering.

De unieke Dale Carnegie methodologie ontwikkelt bij leidinggevende fundamentele vaardigheden zoals goed communiceren, coachen, motiveren, delegeren, plannen, beslissingen nemen, en conflicten hanteren. Ieder teamlid of manager ontwikkelt tevens zijn vermogen om zelfverzekerd het woord te nemen, positief en verantwoordelijk te zijn, en de waarden en visie van hun bedrijf dagelijks tot leven te brengen.

Via de volgende links kan u zien hoe Dale Carnegie de productiviteit van uw team kan verhogen…

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com