Afdrukken  

Increasing Sales

Een performant verkoopteam is essentieel voor iedere business. Prospecten en klanten stellen nu andere eisen aan goede verkopers dan een decennium geleden. Een constante in het succes van een verkoper is een goede relatie met klant of prospect en het vermogen om oplossingen te bieden die beantwoorden aan de specifieke noden van iedere klant.  Verkoop verhogen door deze vaardigheden bij verkopers of hele verkoopteams te ontwikkelen en verbeteren, hierin helpt Dale Carnegie bedrijven al meer dan honderd jaar.
 

Uw verkoopproces verbeteren

SALES_HANDS_SMALL
Verkopen zonder een verkoopproces is zoals vissen met een hengel in plaats van een net: je zal wel enkele vissen vangen, maar het vraagt meer tijd en werk. Tewerk gaan volgens een bewezen proces genereert resultaten, op systematische wijze. Het verkoopproces bij Dale Carnegie stelt de klant centraal, de consultatieve verkoper cre�ert win-win resultaten voor de aankoper en voor beider organisaties.

Het verkoopproces start met een goed contact te leggen, het vertrouwen van de klant te winnen, de behoeften van de klant en zijn organisatie te ontdekken en duidelijk te stellen, om vervolgens oplossingen te kunnen voorstellen die echt waarde cre�ren voor de organisatie van klant.  Waarde cre�ren beperkt zich niet tot het eindresultaat, een succesvolle verkoper biedt waarde aan zijn klant in iedere fase van het verkoopproces.

Ook voor zichzelf en hun eigen bedrijf cre�ren succesvolle verkopers continu waarde. Als business professionals managen ze hun tijd, hebben ze een persoonlijke visie, en focussen ze op de prioriteiten van zichzelf en hun bedrijf. 
 
 

Via de volgende links kan je ontdekken hoe Dale Carnegie u of uw team kan helpen meer te verkopen...

 

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com