Afdrukken  

White Papers

Als wereldleider in training en ontwikkeling heeft Dale Carnegie Training whitepapers samengesteld. Deze whitepapers behandelen zakelijke kwesties die belangrijk zijn voor het succes van organisaties in de markt.  
  

 

PDF_IconBetrokkenheid van medewerkers

Wat is betrokkenheid van medewerkers en waarom moeten managers zich hiermee bezighouden? Wat kunnen onderzoeken ons hierover vertellen? Hoe stimuleren organisaties de betrokkenheid van medewerkers? Hoe kan een organisatie een stap verder gaan en een hechte sociale bedrijfscultuur creëren waarin iedereen zich volledig inzet, in plaats van zich te richten op de betrokkenheid van de individuele medewerker? In deze Dale Carnegie-whitepaper komen deze belangrijke vragen aan de orde.  

PDF_IconTalentmanagement

Hoe vaak hebben we al horen zeggen dat "mensen de grootste troef van onze organisatie zijn?" Bij talentmanagement gaat het erom de daad bij deze woorden te voegen. Sommige onderzoekers voorspellen dat de HR-afdeling in de toekomst zal verdwijnen en vervangen zal worden door de afdeling Talentmanagement. 

PDF_IconOpvolgplanning

De meeste managers weten dat getalenteerde mensen moeilijk te vinden zijn. Als managers hun huidige medewerkers proberen te vervangen, komen ze er vaak achter dat het werven van gekwalificeerde medewerkers van buiten het bedrijf veel meer kan kosten dan het behouden van bestaande medewerkers. Opvolgplanning richt zich op het vinden van toekomstig talent en het opbouwen van een solide interne basis van capabele medewerkers die kunnen doorgroeien naar een managementfunctie (bench strength). Het gaat om het benutten van talent waarover de organisatie reeds beschikt en het ten volle ontwikkelen van dit talent.

 

PDF_IconDe rol van van training bij de betrokkenheid van medewerkers 

De grootste uitdaging hierbij is vaststellen hoe u uw medewerkers een gevoel van betrokkenheid kunt geven. De zakelijke literatuur biedt weinig doeltreffende, makkelijk te implementeren manieren om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Met deze uitdaging in het achterhoofd heeft de American Society for Training & Development (ASTD) opdracht gegeven aan het Institute for Corporate Productivity (i4cp) om een ​​enquête te houden en een onderzoek te ontwikkelen naar de betrokkenheid van medewerkers. Het onderdeel “De rol van training bij de betrokkenheid van medewerkers” werd gesponsord door Dale Carnegie Training. Het doel was om een overzicht te krijgen van de betrokkenheid op de werkplek van vandaag de dag en om erachter te komen hoe organisaties deze betrokkenheid kunnen vergroten, met een bijzondere nadruk op de rol die training in het gehele proces inneemt.

 

 

 whtpr_pg
 
 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com