Afdrukken  

The Process

Het iMap-proces richt zich op de kern van uw organisatiebehoeften en ontwikkelt oplossingen op maat, op basis van de methoden van Dale Carnegie Training. Wij volgen hierbij het volgende 5-stappenplan:
 
 

iMap_transparent_ne1. INTENTIE

De strategische visie van uw organisatie – de beoogde situatie ("Should be") in plaats van de bestaande situatie ("As is").
 
 

2. ONDERZOEK

Een strategisch gesprek waarmee u inzicht krijgt in de huidige stand van zaken binnen uw organisatie, waar u naar toe wilt en wat er moet veranderen om deze doelen te realiseren.
 
 

3. BETROKKENHEID

Door middel van assessments, enquêtes en een uniek BID-proces, wordt de betrokkenheid bij de visie bepaald; met aandacht voor eventuele lacunes in competenties die moeten worden gedicht en de houdingen die veranderingen ondermijnen.
 
 

4. INNOVATIE

Veranderingen bedenken die uw strategische doelstellingen ondersteunen, zorgen voor meetbare resultaten, vanaf het begin duidelijk voor ogen houden welke competenties nodig zijn om de doelstellingen te verwezenlijken. De ontwikkeling van competenties moet verweven zijn met een mentaliteitsverandering en emotionele intelligentie dient op één lijn gebracht te worden met organisatie-initiatieven.
 
 

5. IMPACT

Zorgen dat de organisatie doordrongen is van het belang van gedragsverandering op de lange termijn en zorgen dat emotionele en intellectuele betrokkenheid bij de bedrijfsdoelstellingen bereikt wordt.
 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com