Afdrukken  

Corporations

Corporate Solutions

Wanneer organisaties medewerkers willen die zich betrokken voelen bij hun waarden, missie en visie, die op één lijn zitten met de bedrijfsstrategie en die de vaardigheden hebben om prestaties op een hoger plan te krijgen, dan wenden zij zich tot Dale Carnegie Training. 
 
Wij weten als geen ander hoe je "ik begrijp de doelstellingen van dit bedrijf" verandert in "ik geloof in de doelstellingen van dit bedrijf." Dankzij het iMap-proces kunnen wij samen met u werken aan een uniek stappenplan waarmee u het doel kunt bereiken dat u voor ogen heeft. Ontdek nu alles over iMap.
 
Als wij via het iMap-proces binnen uw organisatie lacunes in vaardigheden ontdekken, creëren wij oplossingen op maat. Voor deze oplossingen putten wij uit de meer dan 150 modules van ons Competency Based Development System. 
 

Het iMap-proces

We werken volgens een proces waarmee uw organisatie out-of-the-box leert denken en methoden kan creëren om hart - én geest - van uw medewerkers te veroveren.
 
iMap_transparent_ne
Het iMap-proces richt zich op de kern van uw organisatiebehoeften. Het ontwikkelt oplossingen op maat op basis van de methoden van Dale Carnegie Training. We werken volgens een proces dat uit vijf stappen bestaat, zie ook de afbeelding rechts. Ontdek alles over ons iMap-proces. 

Compentency Based Development System

Het Competency Based Development System bestaat uit unieke modulaire programma's gericht op onderwerpen die van belang zijn voor het succes van een organisatie. Het systeem is ontworpen om competenties binnen een organisatie te versterken en eventuele lacunes in prestaties onder handen te nemen. Tegelijkertijd biedt het deelnemers de mogelijkheid om het geleerde in hun eigen werkomgeving toe te passen.

Aandachtsgebieden

De vaardigheden die u gedurende het iMAP proces aanleert, zijn onderverdeeld in zes aandachtsgebieden. Voor meer informatie kunt u hieronder één van de gebieden selecteren.

 

Succession Planning White Paper Succession Planning
Download White Paper

Employee Engagement White Paper Employee Engagement
Download White Paper

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com