Afdrukken  

Guidebooks

Als toonaangevende organisatie in training en ontwikkeling, produceert Dale Carnegie Training 'Guide Books', Wegzijzers.  Deze reiken nuttige tips aan om uw werk effici�nter uit te voeren en vlotter tot resultaat te komen. U kan de Dale Carnegie Training Wegwijzers hier downloaden. 

 

PDF_IconDale Carnegie's Succes Tips 

Dale Carnegie's Hoe maak je vrienden en goede relaties is een van de meest gelezen zakelijke boeken van de afgelopen eeuw. Download gratis de Dale Carnegie principes en ervaar het zelf! Deze principes worden ook gebruikt tijdens onze trainingen en consults voor professionals en organisaties. Over de hele wereld.

 


PDF_IconWegwijzer Effectiever spreken

Download gratis uw exemplaar van Effectiever spreken deel 1; Spreken voor publiek, een snelle methode! Dit boekje geeft tips en bevat succesverhalen die Dale Carnegie tijdens zijn lange carri�re verzameld heeft. Leer hoe ook u effectiever kunt spreken!

 


PDF_IconWegwijzer Klantbezwaren overwinnen

Het effectief overwinnen van klantbezwaren vereist goede luistervaardigheden en een positieve reactie op zorgen van de klant. Klantbezwaren zijn niet altijd rationeel; deze kunnen ook emotioneel zijn. Leer goed om te gaan met emoties en neem obstakels weg die de verkoop verhinderen. Zo bouwt u aan langdurige zakenrelaties.

 


PDF_IconWegwijzer Uitstekende klantenservice

Leer hoe u de principes uit Dale Carnegie's bestseller Hoe maakt u vrienden en goede relaties in de praktijk kunt brengen op de afdeling klantenservice en til uw service naar een hoger niveau!

 

PDF_IconWegwijzer Coachend leiderschap

Help uw medewerkers om beter te presteren: wees hun coach! Leidinggevenden moeten in staat zijn hun team te motiveren. Coaching is hierbij het sleutelwoord. Als uw medewerkers beter presteren, behaalt uw organisatie ook betere resultaten.

 


PDF_IconWegwijzer Conflictbeheersing

Interne conflicten kunnen van grote invloed zijn op het moreel, maar ook op de resultaten van uw organisatie. Een goede conflictbeheersing is een uitdaging en van groot belang in het zakelijk leven. De Wegwijzer Interne Conflictbeheersing biedt een praktische aanpak om conflicten op het werk onder controle te houden. Door een verandering van houding en gedrag zal het aantal conflicten sterk afnemen.

 


PDF_IconASTD Studie: Succesvol betrokkenheid cre�ren

Organisaties met een hoge medewerkersbetrokkenheid doen het 40%-200% beter dan de concurrentie. Voor het succesvol cre�ren van betrokkenheid moeten zaken die goede medewerkers belemmeren, weggenomen worden. Het artikel Human Potential Untangled bekijkt de verschillende obstakels en biedt oplossingen voor u en uw team. Zo bouwt u aan een basis voor succes! Lees meer over een systeem dat het beste in mensen naar boven haalt.

 


PDF_IconASTD Studie: Medewerkersbetrokkenheid

Download deze studie over de invloed van training en opleidingen op de betrokkenheid van uw medewerkers. 

 

 

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com