Afdrukken  

Communicatie en menselijke relaties verbeteren

Wat uw functie of rol in de organisatie ook is, of u medewerker, manager of ondernemer bent, uw succes wordt in grote mate meebepaald door uw vermogen om duidelijk en overtuigend te communiceren, goed met mensen om te gaan, en te geloven in uw eigen kunnen.

Voor uw organisatie is het collectieve resultaat van ieders vermogen om in team te werken veel meer dan de som van ieders bijdrage.

Hoe kan u het beste halen uit uzelf, uw mensen, ieder met een verschillend karakter en een andere achtergrond, om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken? 
COMM_AND_TEAM_WORK_SMALL

De fundamentele vaardigheden voor een succesvolle loopbaan

Zelfverzekerd en duidelijk communiceren, actief luisteren, feedback geven, constructief een andere mening formuleren, anderen motiveren graag en goed met je samen te werken, het standpunt van anderen begrijpen, win-win relaties creëren: voor een succesvolle carrière zijn deze vaardigheden essentieel.

Wilt u uw potentieel snel ontwikkelen in het begin van uw carrière,  uw vaardigheden verfijnen, of het talent in uw organisatie ontwikkelen, wij kunnen u of uw medewerkers helpen deze fundamentele vaardigheden te verwerven of te verbeteren zodat u uw doel sneller, efficiënter en aangenamer zal bereiken.

Via de volgende links verneemt u hoe Dale Carnegie u of uw medewerkers kan helpen deze fundamentele vaardigheden te ontwikkelen... 

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com