Afdrukken  

Becoming a Better Leader

Leiders die aanzien genieten van mensen in hun organisatie of maatschappij, erkennen dat leiderschap een verantwoordelijkheid is, en niet een positie in de hi�rarchie.

LEADERSHIP_UK_SMALL

Veel leiders zijn managers. Als manager cre�ren we structuren, systemen en processen die resultaten leveren. Die resultaten worden gerealiseerd door mensen. Alle managers moeten tevens hun leiderschapkwaliteiten ontwikkelen om hun mensen naar de beste prestaties te begeleiden.  

Continue veranderingen in de business wereld vereisen van leiders dat ze hun teams inspireren en motiveren om de visie van het bedrijf werkelijkheid te laten worden. Medewerkers presteren beter wanneer ze zich echt betrokken voelen bij het bedrijf en haar visie. Effectieve leiders cre�ren deze betrokkenheid. 

Leiderschap en management zijn anders, en vele managersfuncties vereisen beide. Managers leveren betere resultaten wanneer ze hun talenten in beide domeinen aanscherpen.  In onze trainingen kan u focussen op die aspecten van leiderschap of management die voor u het belangrijkste zijn.

Van de basisvaardigheden van management tot charismatisch leiderschap: Dale Carnegie kan u helpen de manager en/of de leider in u te ontwikkelen. 


Via de volgende links ziet u hoe Dale Carnegie u kan helpen de manager en de leider in u te ontwikkelen...

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com